Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roaring Pacers Alade Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ejide met een sublieme pass. Ekeh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agu. Ekeh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ekeh kan niet meer verder spelen. Agu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shorunmu komt het veld opgelopen. Temile komt het veld opgelopen. Ngedi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile haalt uit met een fantastische trap. Ezeugo kopt de bal weg. Temile is nu in balbezit. Temile schiet op doel. Omoh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ngedi probeert naar een medespeler te passen. Ejide rent richting de bal. Ejide passt de bal in één keer door. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide passt de bal zonder na te denken. Temile heeft problemen om de bal te vangen. Temile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roaring Pacers - Alade Fc 1:0

40e minuut.
Obianika met een sublieme pass. Daar is Moneke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moneke probeert naar een medespeler te passen. Kalu is nu in balbezit. Kalu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roaring Pacers 42%, Alade Fc 58%.
Roaring Pacers - Alade Fc 1:0

51e minuut.
Daar is Ajuwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide passt de bal met de wreef. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi begaat een overtreding. Moneke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ajuwa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu haalt uit met een fantastische trap. Oliha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ejide is nu in balbezit. Ejide passt de bal zonder na te denken. Shorunmu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Temile rent richting de bal. Temile draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roaring Pacers 50%, Alade Fc 50%.
Roaring Pacers - Alade Fc 1:0