Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Galaxy FC Smoking Eagles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Utaka verovert de bal door een tackle van achteren. Utaka met een sublieme pass. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Utaka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ojigwe kopt de bal weg. Agu rent richting de bal. Agu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shittu met een harde bal richting middenveld. Osim is nu in balbezit. Iroha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iroha krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu verovert de bal door een tackle van achteren. Anyanwu met een sublieme pass. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale passt de bal in één keer door. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Galaxy FC 54%, Smoking Eagles 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Galaxy FC - Smoking Eagles 0:0

55e minuut.
Onyedika kopt de bal weg. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu passt de bal zonder na te denken. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dozie passt de bal zonder na te denken. Ojigwe geeft een lange en hoge pass. Bale kopt de bal weg. Dosu is nu in balbezit. Dosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Galaxy FC - Smoking Eagles 1:0

77e minuut.
Anyanwu onderschept slim de pass. Anyanwu speelt de bal door. Shola is nu in balbezit. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Anyanwu met een sublieme pass. Ude is nu in balbezit. Bale is nu in balbezit. Shola rent richting de bal. Shola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Galaxy FC - Smoking Eagles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Galaxy FC 55%, Smoking Eagles 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Galaxy FC - Smoking Eagles 1:1