Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuja United Brave Eagles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Chukwunyere de bal. Chukwunyere passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uzoma de bal. Nwaneri onderschept slim de pass. Nwaneri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Chukwunyere onderschept slim de pass. Chukwunyere met een sublieme pass. Irozuru speelt de bal door. Ajao is nu in balbezit. Ajao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mbong is nu in balbezit. Mbong speelt de bal door. Irozuru rent richting de bal. Ajao rent richting de bal. Ajao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Uzoma rent richting de bal. Mbong verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong passt de bal zonder na te denken. Nwaneri is nu in balbezit. Nwaneri schiet op doel. Abana bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja United 41%, Brave Eagles 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuja United - Brave Eagles 0:0

63e minuut.
Osueke speelt de bal door. Nwoke rent richting de bal. Ajao onderschept slim de pass. Irozuru rent richting de bal. Irozuru draait met de bal, schiet en ... Ezenwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Nwoke geeft de bal voor. Mbong kopt de bal weg. Folorunsho rent richting de bal. Folorunsho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nwoke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edusei. Nwoke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osueke met een snel genomen vrije trap. Iyenemi met een sublieme pass. Irozuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mbong onderschept slim de pass. Mbong speelt de bal door. Irozuru rent richting de bal. Irozuru haalt uit met een fantastische trap. Ezenwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja United - Brave Eagles 1:0

90e minuut.
Chukwunyere passt de bal met de wreef. Ajao is nu in balbezit. Ajao speelt de bal door. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja United 39%, Brave Eagles 61%.
Abuja United - Brave Eagles 1:0