Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoking Eagles Flying Connection
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ejide raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isibor komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Agu onderschept slim de pass. Agu speelt de bal door. Shola is nu in balbezit. Shola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Eagles - Flying Connection 1:0

35e minuut.
Ojigwe probeert naar een medespeler te passen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoking Eagles - Flying Connection 1:1

39e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu onderschept slim de pass. Agu speelt de bal door. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. George verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Anyanwu zijn tegenspeler op de grond. Anyanwu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Eagles 48%, Flying Connection 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smoking Eagles - Flying Connection 1:1

50e minuut.
Fregene probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ugochukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anyanwu is nu in balbezit. George onderschept slim de pass. George haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Iroha passt de bal in één keer door. Ojirika rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okon. Ojirika wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson geeft de bal voor. Dozie probeert de bal met de borst te controleren. Ugochukwu rent richting de bal. Ugochukwu schiet op doel. Ofodile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Eagles - Flying Connection 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Eagles 47%, Flying Connection 53%.
Smoking Eagles - Flying Connection 1:2