Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuja United Sunshine Wolves
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Siasia is nu in balbezit. Anikputa onderschept slim de pass. Anikputa speelt de bal door. Klungelig pakt Osondu de bal. Osondu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja United - Sunshine Wolves 0:1

17e minuut.
Ajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Okosieme verovert de bal door een tackle van achteren. Okosieme passt de bal met de wreef. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Uzoma geeft een lange en hoge pass. Irozuru kopt de bal weg. Okosieme is nu in balbezit. Irozuru verovert de bal door een tackle van achteren. Irozuru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abuja United - Sunshine Wolves 1:1

24e minuut.
Osondu is nu in balbezit. Mbong onderschept slim de pass. Mbong geeft de bal voor. Irozuru is nu in balbezit. Irozuru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja United - Sunshine Wolves 2:1

32e minuut.
Stephen is nu in balbezit. Ajao rent richting de bal. Ajao probeert naar een medespeler te passen. Irozuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Uzoma controleert de bal met de borst. Osondu onderschept slim de pass. Chukwunyere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chukwunyere krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja United 50%, Sunshine Wolves 50%.
Abuja United - Sunshine Wolves 2:1

47e minuut.
Mbong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam passt de bal met de wreef. Osondu rent richting de bal. Osondu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Omoefe rent richting de bal. Ajao verovert de bal door een tackle van achteren. Ajao speelt de bal door. Irozuru bereikt de bal nog maar net als eerste. Irozuru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja United - Sunshine Wolves 3:1

78e minuut.
Anikputa geeft een hoge lob. Abana probeert naar een medespeler te passen. Irozuru is nu in balbezit. Enakarhire verovert de bal door een tackle van achteren. Enakarhire geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mbong heeft problemen om de bal te vangen. Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire met een sublieme pass. Adigun bereikt de bal nog maar net als eerste. Adigun draait met de bal, schiet en ... Abana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja United 49%, Sunshine Wolves 51%.
Abuja United - Sunshine Wolves 3:1