Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 23
  • Stadion: Fat Cats Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2679
Abuja Bombs Plateau Olympia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Igweokolo geeft de bal voor. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho speelt de bal door. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dosunmu onderschept slim de pass. Dosunmu passt de bal zonder na te denken. Gabriel is nu in balbezit. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Egere is nu in balbezit. Egere geeft een hoge lob. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Bombs 42%, Plateau Olympia 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuja Bombs - Plateau Olympia 0:0

53e minuut.
Ikebuahu onderschept slim de pass. Isah rent richting de bal. Isah geeft een lange en hoge pass. Gabriel krijgt zijn hoofd ertegen. Okereke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Iheanacho heeft problemen om de bal te vangen. Iheanacho geeft de bal voor. Ejike probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu geeft een hoge lob. Okereke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Taiwo rent richting de bal. Achebe rent richting de bal. Musa onderschept slim de pass. Musa haalt uit met een fantastische trap. Taiwo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Nwanu onderschept slim de pass. Ojirika verovert de bal door een tackle van achteren. Ojirika geeft een hoge lob. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriel schiet op doel. Okereke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde passt de bal met de wreef. Gabriel is nu in balbezit. Gabriel haalt uit met een fantastische trap. Egere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Bombs 36%, Plateau Olympia 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuja Bombs - Plateau Olympia 0:0