Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Historian Elites Brave Galaxy FC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi rent richting de bal. Dosu maakt een afschuwelijke overtreding. Dosu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ejiofor is nu in balbezit. Utaka onderschept slim de pass. Ejiofor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Dosu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Historian Elites - Brave Galaxy FC 0:1

38e minuut.
Irozuru geeft de bal voor. Inworp. Ejiofor met een snelle inworp. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Historian Elites - Brave Galaxy FC 1:1

40e minuut.
Ude onderschept slim de pass. Ude geeft een hoge lob. Kondaponi probeert de bal aan de voet te houden. Dosu rent richting de bal. Dosu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Historian Elites 47%, Brave Galaxy FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Historian Elites - Brave Galaxy FC 1:1

54e minuut.
Irozuru probeert de bal aan de voet te houden. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Obafemi passt de bal in één keer door. Apam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ude. Apam wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu is nu in balbezit. Osim is nu in balbezit. Dosu rent richting de bal. Dosu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Historian Elites 46%, Brave Galaxy FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Historian Elites - Brave Galaxy FC 1:1