Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 23
  • Stadion: Preenx Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1007
Preenx Zamfara Eagles
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.4
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Doda verovert de bal door een tackle van achteren. Doda speelt de bal door. Imagbudu rent richting de bal. Tyavkase verovert de bal door een tackle van achteren. Tyavkase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Zamfara Eagles 0:1

39e minuut.
Makinwa speelt de bal door. Casmir is nu in balbezit. Olomuyina onderschept slim de pass. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preenx - Zamfara Eagles 1:1

39e minuut.
Daar is Tyavkase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyavkase probeert naar een medespeler te passen. Iyenemi is nu in balbezit. Olomuyina verovert de bal door een tackle van achteren. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preenx 38%, Zamfara Eagles 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Preenx - Zamfara Eagles 1:1

48e minuut.
Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Doda geeft de bal voor. Agunbiade heeft problemen om de bal te vangen. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie geeft een lange en hoge pass. Ilodigwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olomuyina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Zamfara Eagles 2:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliha met een snelle inworp. Klungelig pakt Ayorinde de bal. Ayorinde geeft een hoge lob. Kaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preenx - Zamfara Eagles 2:2

71e minuut.
Baruwa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase verovert de bal door een tackle van achteren. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap. Kondaponi bokst de bal weg.

73e minuut.
Ayorinde heeft problemen om de bal te vangen. Tyavkase is nu in balbezit. Doda is nu in balbezit. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap. Kondaponi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ude rent richting de bal. Ude geeft de bal voor. Klungelig pakt Casmir de bal. Opabunmi rent richting de bal. Opabunmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Zamfara Eagles 3:2

90e minuut.
Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde schiet op doel. Daar is Kaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase draait met de bal, schiet en ... Kondaponi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Offor heeft problemen om de bal te vangen. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase draait met de bal, schiet en ... Kondaponi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preenx - Zamfara Eagles 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preenx 56%, Zamfara Eagles 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Preenx - Zamfara Eagles 3:3