Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondo Bombs Fat Cats
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye passt de bal in één keer door. Shittu is nu in balbezit. Shuaibu onderschept slim de pass. Shuaibu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Agunbiade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salahudeen met een sublieme pass. Alegbe speelt de bal door. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Alegbe onderschept slim de pass. Egbo speelt de bal door. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu schiet op doel. Offor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Ikeagu de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Alegbe is nu in balbezit. Monye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alegbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fasindo met een snel genomen vrije trap. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Egbo onderschept slim de pass. Egbo geeft de bal voor. Ikeagu probeert de bal met de borst te controleren. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Bombs - Fat Cats 0:1

27e minuut.
Offor kopt de bal weg. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Odiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odiah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inuwa heeft problemen om de bal te vangen. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inuwa krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Egbo probeert naar een medespeler te passen. Stephen geeft een hoge lob. Alegbe kopt de bal weg. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu schiet op doel. Offor bokst de bal weg. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu schiet op doel. Offor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Adepoju kopt de bal weg. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe speelt de bal door. Siasia is nu in balbezit. Siasia geeft de bal voor. Offor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo begaat een overtreding. Monye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inuwa is nu in balbezit. Inuwa passt de bal in één keer door. Odegbami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Bombs 55%, Fat Cats 45%.
Ondo Bombs - Fat Cats 0:1

51e minuut.
Inworp. Inuwa met de inworp. Oliha met een sublieme pass. Bale is nu in balbezit. Bale geeft een hoge lob. Odegbami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Keshi geeft de bal voor. Klungelig pakt Isah de bal. Alegbe is nu in balbezit. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Odiah geeft een hoge lob. Siasia is nu in balbezit. Keshi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siasia raakt geblesseerd tijdens het duel. Egbo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Offor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Bombs - Fat Cats 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Bombs 64%, Fat Cats 36%.
Ondo Bombs - Fat Cats 0:2