Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokoto Rays Historian Elites
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 23.9
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh passt de bal met de wreef. Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ejiofor rent richting de bal. Ekeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ekeh probeert naar een medespeler te passen. Ebiede rent richting de bal. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. Akinbiyi bokst de bal weg.

9e minuut.
Ekeh met een sublieme pass. Kondaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Rays - Historian Elites 1:0

11e minuut.
Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho geeft een hoge lob. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. Osueke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Babangida rent richting de bal. Olomuyina verovert de bal door een tackle van achteren. Olomuyina geeft een hoge lob. John is nu in balbezit. John schiet op doel. Akinbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Daar is Ugali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugali met een sublieme pass. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Rays - Historian Elites 2:0

40e minuut.
Ugali probeert naar een medespeler te passen. Ekeh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iheanacho. Iheanacho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Rays 40%, Historian Elites 60%.
Sokoto Rays - Historian Elites 2:0

46e minuut.
Ijeh verovert de bal door een tackle van achteren. Ijeh geeft een lange en hoge pass. Olomuyina kopt de bal weg. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kondaponi rent richting de bal. John verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede rent richting de bal. Ebiede schiet op doel. Udebuluzor probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Rays - Historian Elites 3:0

65e minuut.
Apam is nu in balbezit. Obianika rent richting de bal. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Keshi passt de bal met de wreef. Apam rent richting de bal. Iheanacho met een sublieme pass. Obafemi rent richting de bal. Obafemi haalt uit met een fantastische trap. Osueke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okpara met de inworp. Shittu is nu in balbezit. Dosunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosunmu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
John raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iyenemi komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okpara. Ebiede is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shittu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Rays 32%, Historian Elites 68%.
Sokoto Rays - Historian Elites 3:0