Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apex Stars ???? Kaduna Bursts
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Okechukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoronkwo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obinna. Okoronkwo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahmed wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi onderschept slim de pass. Okolosi met een sublieme pass. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed passt de bal zonder na te denken. Chukwunyere rent richting de bal. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Musa onderschept slim de pass. Musa geeft een hoge lob. Ajide is nu in balbezit. Ajide draait met de bal, schiet en ... Ezeji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex Stars ???? - Kaduna Bursts 1:0

31e minuut.
Okechukwu is nu in balbezit. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide passt de bal zonder na te denken. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex Stars ???? - Kaduna Bursts 2:0

44e minuut.
Eliakwu rent richting de bal. Omoh verovert de bal door een tackle van achteren. Omoh passt de bal in één keer door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex Stars ???? 49%, Kaduna Bursts 51%.
Apex Stars ???? - Kaduna Bursts 2:0

46e minuut.
Temile geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okoronkwo met een snelle inworp. Dozie heeft problemen om de bal te vangen. Musa geeft een hoge lob. Ezeji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Eguavoen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agboola komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Obinna is nu in balbezit. Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa probeert naar een medespeler te passen. Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex Stars ???? 55%, Kaduna Bursts 45%.
Apex Stars ???? - Kaduna Bursts 2:0