Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 23
  • Stadion: Fat Cats Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1671
Fat Cats Ansecutive football team
Normal Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Egbo verovert de bal door een tackle van achteren. Ekong rent richting de bal. Ekong passt de bal in één keer door. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Nwoke trapt de bal weg van het doel. Monye rent richting de bal. Monye met een sublieme pass. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Keshi is nu in balbezit. Keshi geeft een hoge lob. Alegbe kopt de bal weg. Shuaibu heeft problemen om de bal te vangen. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ekong is nu in balbezit. Siasia verovert de bal door een tackle van achteren. Siasia passt de bal in één keer door. Egbo rent richting de bal. Egbo draait met de bal, schiet en ... John bokst de bal weg.

42e minuut.
Monye rent richting de bal. Siasia verovert de bal door een tackle van achteren. Siasia geeft de bal voor. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fat Cats 41%, Ansecutive football team 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fat Cats - Ansecutive football team 0:0

47e minuut.
Nwoke geeft een hoge lob. Inworp. Siasia met een snelle inworp. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Fasindo rent richting de bal. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Egbo passt de bal zonder na te denken. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fat Cats - Ansecutive football team 1:0

76e minuut.
Fasindo rent richting de bal. Apam onderschept slim de pass. Alegbe begaat een overtreding. Alegbe krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Musa is nu in balbezit. Odiah rent richting de bal. Odiah speelt de bal door. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fat Cats - Ansecutive football team 2:0

80e minuut.
Agunbiade probeert naar een medespeler te passen. Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen probeert naar een medespeler te passen. Egbo rent richting de bal. Egbo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. John verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fat Cats 42%, Ansecutive football team 58%.
Fat Cats - Ansecutive football team 2:0