Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:26
  • Competitiewedstrijd: League IV 23
  • Stadion: Preenx Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1966
Preenx Smoking Eagles
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Odemwingie verovert de bal door een tackle van achteren. Odemwingie passt de bal zonder na te denken. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Smoking Eagles 1:0

16e minuut.
Doda onderschept slim de pass. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie probeert naar een medespeler te passen. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ojigwe geeft een hoge lob. Daar is Anyanwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doda is nu in balbezit. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Opabunmi rent richting de bal. Anyanwu verovert de bal door een tackle van achteren. Anyanwu probeert naar een medespeler te passen. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu geeft de bal voor. Klungelig pakt Iroha de bal. Iroha geeft een hoge lob. Kondaponi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Anyanwu speelt de bal door. Ojigwe geeft een hoge lob. Agu kopt de bal weg. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ... Kondaponi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Anyanwu is nu in balbezit. Opabunmi onderschept slim de pass. Opabunmi passt de bal in één keer door. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Smoking Eagles 2:0

39e minuut.
Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Ude passt de bal met de wreef. Daar is Shola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu draait met de bal, schiet en ... Kondaponi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Doda rent richting de bal. Iroha verovert de bal door een tackle van achteren. Agu is nu in balbezit. Agu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Offor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doda is nu in balbezit. Iroha is nu in balbezit. Iroha speelt de bal door. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preenx 45%, Smoking Eagles 55%.
Preenx - Smoking Eagles 2:0

59e minuut.
Iroha rent richting de bal. Okon onderschept slim de pass. Okon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Opabunmi de bal. Opabunmi schiet op doel. Ofodile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ojigwe heeft problemen om de bal te vangen. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Smoking Eagles 3:0

78e minuut.
Shola draait met de bal, schiet en ... Ademola is nu in balbezit. Ademola passt de bal in één keer door. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doda is nu in balbezit. Shola rent richting de bal. Kaku begaat een overtreding. Kaku krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Imagbudu heeft problemen om de bal te vangen. Anyanwu verovert de bal door een tackle van achteren. Anyanwu speelt de bal door. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doda geeft een hoge lob. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe is nu in balbezit. Olomuyina onderschept slim de pass. Olomuyina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preenx 60%, Smoking Eagles 40%.
Preenx - Smoking Eagles 3:0