Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ansecutive football team Zamfara Eagles
Defend Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Iyenemi de bal. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi begaat een overtreding. Iyenemi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Casmir speelt de bal door. Ozurumba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agunbiade rent richting de bal. Monye is nu in balbezit. Monye schiet op doel. Ilodigwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keshi geeft de bal voor. Daar is Casmir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keshi is nu in balbezit. Keshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ansecutive football team - Zamfara Eagles 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ansecutive football team 64%, Zamfara Eagles 36%.
Ansecutive football team - Zamfara Eagles 1:0

53e minuut.
Ekong is nu in balbezit. Ikedia onderschept slim de pass. Ikedia geeft een hoge lob. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Iyenemi probeert naar een medespeler te passen. Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade speelt de bal door. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Iyenemi speelt de bal door. Uzoma rent richting de bal. Uzoma met een sublieme pass. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap. John bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Keshi rent richting de bal. Casmir verovert de bal door een tackle van achteren. Monye onderschept slim de pass. Keshi is nu in balbezit. Keshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Keshi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye passt de bal met de wreef. Keshi rent richting de bal. Keshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ansecutive football team 55%, Zamfara Eagles 45%.
Ansecutive football team - Zamfara Eagles 1:0