Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondo Bombs Historian Elites
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Apam rent richting de bal. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi passt de bal met de wreef. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri met een sublieme pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Bombs - Historian Elites 0:1

17e minuut.
Owubokiri heeft problemen om de bal te vangen. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju speelt de bal door. Olawaniyi heeft problemen om de bal te vangen. Olawaniyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Babangida speelt de bal door. Obafemi is nu in balbezit. Klungelig pakt Dosunmu de bal. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel. Offor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Bombs - Historian Elites 0:2

38e minuut.
Shittu is nu in balbezit. Apam onderschept slim de pass. Apam met een sublieme pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Bombs 55%, Historian Elites 45%.
Ondo Bombs - Historian Elites 0:2

51e minuut.
Iheanacho met een sublieme pass. Obafemi rent richting de bal. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Bombs - Historian Elites 0:3

59e minuut.
Inuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa geeft een hoge lob. Kondaponi heeft problemen om de bal te vangen. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi draait met de bal, schiet en ... Akinbiyi bokst de bal weg.

75e minuut.
Adepoju rent richting de bal. Owubokiri onderschept slim de pass. Owubokiri passt de bal in één keer door. Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondo Bombs - Historian Elites 0:4

83e minuut.
Oliha geeft een lange en hoge pass. Udebuluzor rent richting de bal. Inuwa onderschept slim de pass. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi schiet op doel. Akinbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Stephen is nu in balbezit. Stephen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Babangida de bal. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondo Bombs 45%, Historian Elites 55%.
Ondo Bombs - Historian Elites 0:4