Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Greuthe Brave Galaxy FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
Irozuru met de inworp. Onyedika geeft een hoge lob. Eliakwu heeft problemen om de bal te vangen. Dosu rent richting de bal. Dosu haalt uit met een fantastische trap. Adamu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Greuthe - Brave Galaxy FC 0:1

9e minuut.
Agunbiade is nu in balbezit. Agunbiade passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dosu de bal onder controle te krijgen. Osim rent richting de bal. Osim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Monye met een sublieme pass. Odemwingie speelt de bal door. Shittu is nu in balbezit. Omoefe verovert de bal door een tackle van achteren. Omoefe schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Monye is nu in balbezit. Monye passt de bal zonder na te denken. Dosu rent richting de bal. Dosu schiet op doel. Oghene probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Greuthe - Brave Galaxy FC 0:2

32e minuut.
Ajao passt de bal met de wreef. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye rent richting de bal. Osim verovert de bal door een tackle van achteren. Osim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Greuthe - Brave Galaxy FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Greuthe 51%, Brave Galaxy FC 49%.
SV Greuthe - Brave Galaxy FC 0:3

67e minuut.
Fasindo rent richting de bal. Fasindo geeft de bal voor. Daar is Shittu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoefe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Greuthe - Brave Galaxy FC 1:3

78e minuut.
Monye met een sublieme pass. Omoefe rent richting de bal. Bale rent richting de bal. Eguavoen verovert de bal door een tackle van achteren. Eguavoen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Sule trapt de bal weg. Ajao kopt de bal weg. Shittu probeert de bal met de borst te controleren. Omoefe verovert de bal door een tackle van achteren. Omoefe draait met de bal, schiet en ... Sule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Greuthe 49%, Brave Galaxy FC 51%.
SV Greuthe - Brave Galaxy FC 1:3