Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 21:25
  • Competitiewedstrijd: League IV 23
  • Stadion: Preenx Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2585
Preenx Brave Eagles
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ofodile passt de bal met de wreef. Doda bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho onderschept slim de pass. Folorunsho schiet op doel. Kondaponi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nwaneri passt de bal zonder na te denken. Folorunsho is nu in balbezit. Doda rent richting de bal. Folorunsho onderschept slim de pass. Folorunsho draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Brave Eagles 0:1

21e minuut.
Makinwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opabunmi rent richting de bal. Opabunmi geeft een hoge lob. Okon rent richting de bal. Okon draait met de bal, schiet en ... Ezenwa bokst de bal weg.

24e minuut.
Imagbudu probeert naar een medespeler te passen. Opabunmi rent richting de bal. Opabunmi speelt de bal door. Olomuyina is nu in balbezit. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makinwa met een snelle inworp. Opabunmi geeft de bal voor. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preenx - Brave Eagles 1:1

28e minuut.
Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa onderschept slim de pass. Makinwa passt de bal in één keer door. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nwoke geeft een lange en hoge pass. Nwaneri is nu in balbezit. Offor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nwaneri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nwaneri kan niet meer verder spelen. Ikebuahu komt het veld opgelopen. Folorunsho zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Preenx - Brave Eagles 1:2

43e minuut.
Nwoke met een sublieme pass. Ofodile is nu in balbezit. Ofodile met een sublieme pass. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Doda de bal. Ikebuahu onderschept slim de pass. Ikebuahu passt de bal in één keer door. Folorunsho is nu in balbezit. Folorunsho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preenx 50%, Brave Eagles 50%.
Preenx - Brave Eagles 1:2

54e minuut.
Doda is nu in balbezit. Doda passt de bal zonder na te denken. Okon rent richting de bal. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Preenx - Brave Eagles 2:2

64e minuut.
Ofodile speelt de bal door. Folorunsho is nu in balbezit. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Folorunsho onderschept slim de pass. Folorunsho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ude passt de bal zonder na te denken. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie met een sublieme pass. Olomuyina rent richting de bal. Olomuyina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Nwoke geeft een lange en hoge pass. Opabunmi kopt de bal weg. Ofodile met een sublieme pass. Ikebuahu rent richting de bal. Ikebuahu passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Preenx 55%, Brave Eagles 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Preenx - Brave Eagles 2:2