Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaduna Bursts Zamfara Eagles
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Chukwunyere geeft de bal voor. Inworp. Ikedia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayorinde is nu in balbezit. Ayorinde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Omoh rent richting de bal. Omoh passt de bal in één keer door. Mecha is nu in balbezit. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Okechukwu is nu in balbezit. Iyenemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okechukwu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okechukwu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Agunbiade de bal. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Zamfara Eagles 1:0

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Baruwa de bal onder controle te krijgen. Omoh rent richting de bal. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh is nu in balbezit. Omoh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Zamfara Eagles 2:0

45e minuut.
Omoh rent richting de bal. Baruwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omoh raakt geblesseerd tijdens het duel. Baruwa speelt de bal door. Dozie komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bursts 48%, Zamfara Eagles 52%.
Kaduna Bursts - Zamfara Eagles 2:0

48e minuut.
Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayorinde met een sublieme pass. Tyavkase is nu in balbezit. Tyavkase draait met de bal, schiet en ... Ezeji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ayorinde rent richting de bal. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde draait met de bal, schiet en ... Temile probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaduna Bursts - Zamfara Eagles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaduna Bursts 55%, Zamfara Eagles 45%.
Kaduna Bursts - Zamfara Eagles 2:1