Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zamfara Eagles Kaduna Bursts
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Ekoku draait met de bal, schiet en ... Daar is Mecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Eagles - Kaduna Bursts 0:1

13e minuut.
Ayorinde is nu in balbezit. Okechukwu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayorinde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baruwa met een snel genomen vrije trap. Ezeji probeert naar een medespeler te passen. Agunbiade kopt de bal weg. Ikedia controleert de bal met de borst. Ikedia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Baruwa speelt de bal door. Ayorinde is nu in balbezit. Okechukwu onderschept slim de pass. Baruwa is nu in balbezit. Baruwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Udi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omoh heeft problemen om de bal te vangen. Omoh met een sublieme pass. Babalade is nu in balbezit. Babalade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Eagles 42%, Kaduna Bursts 58%.
Zamfara Eagles - Kaduna Bursts 0:1

59e minuut.
Agunbiade geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babalade met de inworp. Omoh rent richting de bal. Omoh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Baruwa is nu in balbezit. Baruwa passt de bal in één keer door. Chukwunyere verovert de bal door een tackle van achteren. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dozie geeft een lange en hoge pass. Ekoku rent richting de bal. Agunbiade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agunbiade krijgt een gele kaart. Ekoku raakt geblesseerd tijdens het duel. Omoh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Eagles - Kaduna Bursts 0:2

83e minuut.
Chukwunyere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukwunyere geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mecha de bal. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Oliha kopt de bal weg. Klungelig pakt Dozie de bal. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde haalt uit met een fantastische trap. Ezeji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamfara Eagles - Kaduna Bursts 1:2

90e minuut.
Okechukwu is nu in balbezit. Tyavkase onderschept slim de pass. Tyavkase passt de bal met de wreef. Ayorinde rent richting de bal. Ayorinde schiet op doel. Ezeji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamfara Eagles 32%, Kaduna Bursts 68%.
Zamfara Eagles - Kaduna Bursts 1:2