Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Historian Elites Fat Cats
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Salahudeen heeft problemen om de bal te vangen. Dosunmu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen begaat een overtreding. Dosunmu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Babangida passt de bal in één keer door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor is nu in balbezit. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Historian Elites - Fat Cats 1:0

23e minuut.
Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apam. Alegbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alegbe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu schiet op doel. Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Iheanacho is nu in balbezit. Fasindo onderschept slim de pass. Fasindo geeft een hoge lob. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap. Akinbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shuaibu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Isah geeft een hoge lob. Inworp. Iheanacho met de inworp. Apam is nu in balbezit. Apam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah passt de bal in één keer door. Udebuluzor heeft problemen om de bal te vangen. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu draait met de bal, schiet en ... Akinbiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Historian Elites 60%, Fat Cats 40%.
Historian Elites - Fat Cats 1:0

48e minuut.
Siasia met een snelle inworp. Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor geeft de bal voor. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Salahudeen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ekhosuehi de bal onder controle te krijgen. Odiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiah speelt de bal door. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Alegbe passt de bal in één keer door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel. Odegbami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Historian Elites - Fat Cats 2:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Odegbami trapt de bal weg. Odiah speelt de bal door. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Historian Elites 63%, Fat Cats 37%.
Historian Elites - Fat Cats 2:0