Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fat Cats Historian Elites
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Babangida kopt de bal weg. Obafemi rent richting de bal. Salahudeen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salahudeen krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Odiah met de inworp. Offor is nu in balbezit. Offor geeft een lange en hoge pass. Daar is Shuaibu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fat Cats - Historian Elites 1:0

14e minuut.
Doeltrap. Odegbami trapt de bal weg van het doel. Salahudeen kopt de bal weg. Shuaibu controleert de bal met de borst. Shuaibu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fat Cats - Historian Elites 2:0

19e minuut.
Iheanacho met een sublieme pass. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi is nu in balbezit. Shuaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shuaibu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Keshi speelt de bal door. Obafemi rent richting de bal. Salahudeen rent richting de bal. Obafemi verovert de bal door een tackle van achteren. Obafemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Salahudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen speelt de bal door. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu draait met de bal, schiet en ... Udebuluzor probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siasia zal de hoekschop nemen. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fat Cats - Historian Elites 3:0

43e minuut.
Keshi passt de bal met de wreef. Obafemi is nu in balbezit. Offor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obafemi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ejiofor neemt zijn aanloop. Odegbami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ejiofor is nu in balbezit. Ejiofor haalt uit met een fantastische trap. Odegbami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fat Cats - Historian Elites 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fat Cats 50%, Historian Elites 50%.
Fat Cats - Historian Elites 3:1

46e minuut.
Odiah met een sublieme pass. Shuaibu is nu in balbezit. Keshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor verovert de bal door een tackle van achteren. Offor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Apam geeft een lange en hoge pass. Agunbiade rent richting de bal. Agunbiade geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okpara de bal. Okpara geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apam rent richting de bal. Apam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fat Cats - Historian Elites 3:2

72e minuut.
Keshi verovert de bal door een tackle van achteren. Keshi speelt de bal door. Isah rent richting de bal. Obafemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fat Cats - Historian Elites 3:3

83e minuut.
Alegbe passt de bal met de wreef. Offor rent richting de bal. Offor passt de bal in één keer door. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fat Cats 50%, Historian Elites 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fat Cats - Historian Elites 3:3