Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kogi Warriors Rivers Rays
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde onderschept slim de pass. Ayorinde passt de bal in één keer door. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Warriors - Rivers Rays 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Edusei de bal onder controle te krijgen. Oghene is nu in balbezit. Oghene met een sublieme pass. Pascal rent richting de bal. Pascal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ayeni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olofinjana rent richting de bal. Ayeni rent richting de bal. Ayeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ojebode is nu in balbezit. Emenalo onderschept slim de pass. Emenalo met een sublieme pass. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ayorinde verovert de bal door een tackle van achteren. Ayorinde passt de bal zonder na te denken. Godwin is nu in balbezit. Oghene onderschept slim de pass. Oghene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lambert trapt de bal weg. Dombraye heeft problemen om de bal te vangen. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni rent richting de bal. Ayeni haalt uit met een fantastische trap. Lambert bokst de bal weg.

24e minuut.
Emedosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliseh met een snelle inworp. Oruma rent richting de bal. Oruma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pascal rent richting de bal. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Akinsehinde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kogi Warriors - Rivers Rays 1:1

28e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombraye rent richting de bal. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Warriors 58%, Rivers Rays 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kogi Warriors - Rivers Rays 1:1

60e minuut.
Edusei geeft een hoge lob. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong geeft een lange en hoge pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Ola de bal. Ovie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovie geeft de bal voor. Ayeni krijgt zijn hoofd ertegen. Lambert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ugbade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliseh is nu in balbezit. Emedosi begaat een overtreding. Emedosi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Warriors 52%, Rivers Rays 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kogi Warriors - Rivers Rays 1:1