Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akwa-Ibom Guns Moonlight Lords
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Ohaegbu de bal. Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia passt de bal met de wreef. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Guns - Moonlight Lords 1:0

7e minuut.
Nwoke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Omolade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frimpong rent richting de bal. Frimpong geeft een hoge lob. Paal!

16e minuut.
Abana heeft problemen om de bal te vangen. Alegbe rent richting de bal. Alegbe passt de bal met de wreef. Monye rent richting de bal. Monye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ohaegbu met een snelle inworp. Klungelig pakt Frimpong de bal. Frimpong geeft een lange en hoge pass. Omolade is nu in balbezit. Omolade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Anumnu de bal onder controle te krijgen. Ogunbiyi is nu in balbezit. Ogunbiyi probeert naar een medespeler te passen. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ogunbiyi kopt de bal weg. Sunday bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Siasia zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Siasia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Frimpong speelt de bal door. Amunike bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong rent richting de bal. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Omolade rent richting de bal. Omolade passt de bal met de wreef. Frimpong speelt de bal door. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anumnu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Guns 60%, Moonlight Lords 40%.
Akwa-Ibom Guns - Moonlight Lords 1:0

49e minuut.
Ogunbiyi passt de bal met de wreef. Oghene probeert de bal met de borst te controleren. Oghene speelt de bal door. Alegbe rent richting de bal. Alegbe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nwoke rent richting de bal. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana probeert naar een medespeler te passen. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Thompson geeft de bal voor. Monye is nu in balbezit. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe schiet op doel. Oruma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akwa-Ibom Guns - Moonlight Lords 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akwa-Ibom Guns 54%, Moonlight Lords 46%.
Akwa-Ibom Guns - Moonlight Lords 2:0