Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abia Rays Moonlight Rovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Igwe met een snelle inworp. Daar is Obafuso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Umar zijn tegenspeler op de grond. Umar krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Olufemi is nu in balbezit. Umar onderschept slim de pass. Umar probeert naar een medespeler te passen. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah haalt uit met een fantastische trap. Agunbiade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Obafuso de bal onder controle te krijgen. Umar rent richting de bal. Umar met een sublieme pass. Obiorah rent richting de bal. Obiorah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Obianika passt de bal zonder na te denken. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar is nu in balbezit. Obiorah is nu in balbezit. Obiorah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Rays 50%, Moonlight Rovers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abia Rays - Moonlight Rovers 0:0

54e minuut.
Olufemi passt de bal met de wreef. Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika is nu in balbezit. Enyiaku verovert de bal door een tackle van achteren. Enyiaku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Umar onderschept slim de pass. Umar met een sublieme pass. Obiorah rent richting de bal. Obiorah schiet op doel. Agunbiade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abia Rays - Moonlight Rovers 0:1

74e minuut.
Igwe met een sublieme pass. Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayeni. Ayeni krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Nwobodo geeft een hoge lob. Okocha kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obianika. Obianika krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abia Rays 46%, Moonlight Rovers 54%.
Abia Rays - Moonlight Rovers 0:1