Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Fighters Rivers Rays
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elaho de bal. Salami rent richting de bal. Salami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Fighters - Rivers Rays 1:0

17e minuut.
Emenalo probeert naar een medespeler te passen. Dombraye rent richting de bal. Dombraye probeert naar een medespeler te passen. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Dombraye rent richting de bal. Elaho onderschept slim de pass. Elaho speelt de bal door. Salami bereikt de bal nog maar net als eerste. Salami haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Klungelig pakt Dombraye de bal. Salami bereikt de bal nog maar net als eerste. Salami passt de bal met de wreef. Elaho rent richting de bal. Elaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Fighters - Rivers Rays 2:0

34e minuut.
Ovie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dombraye is nu in balbezit. Dombraye speelt de bal door. Ayeni rent richting de bal. Ayeni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Emenalo met een snelle inworp. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene passt de bal met de wreef. Ayeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Fighters 45%, Rivers Rays 55%.
Brave Fighters - Rivers Rays 2:0

47e minuut.
Elaho is nu in balbezit. Salami is nu in balbezit. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Elaho onderschept slim de pass. Elaho draait met de bal, schiet en ... Akinsehinde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salami is nu in balbezit. Salami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Fighters - Rivers Rays 3:0

69e minuut.
Ekong trapt de bal weg van het doel. Ogbuke kopt de bal weg. Dombraye heeft problemen om de bal te vangen. Elaho is nu in balbezit. Elaho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Klungelig pakt Abbey de bal. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo met een sublieme pass. Daar is Oghene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oghene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dombraye probeert naar een medespeler te passen. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo met een sublieme pass. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Abbey rent richting de bal. Emedosi is nu in balbezit. Emedosi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Olabiyi de bal. Olabiyi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Fighters 40%, Rivers Rays 60%.
Brave Fighters - Rivers Rays 3:0