Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokoto Pacers Kogi Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Akabuogu geeft een hoge lob. Onwuzuruike probeert de bal aan de voet te houden. Pascal rent richting de bal. Pascal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Odiye met een sublieme pass. George rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godwin. George is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odiye komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Pacers - Kogi Warriors 1:0

19e minuut.
Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oruma de bal. Onwuzuruike schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Onwuzuruike is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Oruma raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oruma kan niet meer verder spelen. Emenalo komt het veld opgelopen. Godwin wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Godwin is nu in balbezit. Godwin speelt de bal door. Emenalo probeert naar een medespeler te passen. Pascal is nu in balbezit. Pascal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pascal is nu in balbezit. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokoto Pacers - Kogi Warriors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Pacers 41%, Kogi Warriors 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokoto Pacers - Kogi Warriors 1:1

50e minuut.
Akabuogu speelt de bal door. Emenalo rent richting de bal. Pascal rent richting de bal. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emenalo is nu in balbezit. Emenalo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Emenalo is nu in balbezit. Emenalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Odiye passt de bal in één keer door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Odiye geeft de bal voor. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! George raakt geblesseerd tijdens het duel. Odiye neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sokoto Pacers - Kogi Warriors 2:1

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oliseh zal de hoekschop nemen. Okafor rent richting de bal. Pascal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokoto Pacers - Kogi Warriors 2:2

69e minuut.
Odiye speelt de bal door. Klungelig pakt George de bal. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal draait met de bal, schiet en ... Obodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
George is nu in balbezit. Okala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van George. Okala moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Okala kan niet meer verder spelen. Eboh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokoto Pacers 53%, Kogi Warriors 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sokoto Pacers - Kogi Warriors 2:2