Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Links AC Galaxy FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Klungelig pakt Sodje de bal. Igweokolo rent richting de bal. Irozuru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irozuru krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Eviparker geeft een lange en hoge pass. Igweokolo rent richting de bal. Igweokolo passt de bal zonder na te denken. Adamu rent richting de bal. Adamu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Links - AC Galaxy FC 1:0

17e minuut.
Sodje probeert naar een medespeler te passen. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo is nu in balbezit. Adamu rent richting de bal. Adamu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Odegbami is nu in balbezit. Ikeagu verovert de bal door een tackle van achteren. Ikeagu passt de bal zonder na te denken. Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Links - AC Galaxy FC 1:1

32e minuut.
Inworp. Salahudeen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odegbami met een sublieme pass. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Igweokolo geeft een hoge lob. Sodje rent richting de bal. Sodje speelt de bal door. Adamu is nu in balbezit. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Adigun trapt de bal weg. Igweokolo kopt de bal weg. Aghahowa is nu in balbezit. Adamu is nu in balbezit. Adamu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Adamu onderschept slim de pass. Igweokolo is nu in balbezit. Adamu rent richting de bal. Adamu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ezeugo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Links - AC Galaxy FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Links 51%, AC Galaxy FC 49%.
SC Links - AC Galaxy FC 2:1

51e minuut.
Atuegbu geeft een hoge lob. Igweokolo is nu in balbezit. Adamu rent richting de bal. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Igweokolo speelt de bal door. Adamu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aghahowa. Adamu raakt geblesseerd tijdens het duel. Igweokolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adamu rent richting de bal. Adamu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Links - AC Galaxy FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Links 53%, AC Galaxy FC 47%.
SC Links - AC Galaxy FC 3:1