Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kogi Warriors Jayvel Fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Ademola met een snelle inworp. Madu rent richting de bal. Edusei rent richting de bal. Madu onderschept slim de pass. Madu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Godwin is nu in balbezit. Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Ojebode is nu in balbezit. Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Madu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okon is nu in balbezit. Godwin rent richting de bal. Okon onderschept slim de pass. Okon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Warriors - Jayvel Fc 0:1

9e minuut.
Salami rent richting de bal. Pascal verovert de bal door een tackle van achteren. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emenalo draait met de bal, schiet en ... Obianika werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kogi Warriors - Jayvel Fc 1:1

13e minuut.
Bobolayefa passt de bal met de wreef. Madu is nu in balbezit. Madu passt de bal met de wreef. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Warriors - Jayvel Fc 1:2

28e minuut.
Ugbade probeert naar een medespeler te passen. Salami is nu in balbezit. Salami probeert naar een medespeler te passen. Okon rent richting de bal. Okon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Godwin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okon. Godwin raakt geblesseerd tijdens het duel. Godwin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pascal heeft problemen om de bal te vangen. Pascal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salami bereikt de bal nog maar net als eerste. Salami passt de bal zonder na te denken. Edusei rent richting de bal. Onyedika onderschept slim de pass. Onyedika haalt uit met een fantastische trap. Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Warriors - Jayvel Fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Warriors 63%, Jayvel Fc 37%.
Kogi Warriors - Jayvel Fc 1:3

46e minuut.
Okon passt de bal zonder na te denken. Bobolayefa is nu in balbezit. Emenalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa verovert de bal door een tackle van achteren. Bobolayefa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Idahor kopt de bal weg. Bobolayefa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eboh de bal. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Warriors 61%, Jayvel Fc 39%.
Kogi Warriors - Jayvel Fc 1:3