Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axis Fc Anyama FC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Obodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin geeft een lange en hoge pass. Ekhosuehi rent richting de bal. Ekhosuehi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chiedozie met een snelle inworp. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Okafor met een sublieme pass. Oghene rent richting de bal. Oghene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inuwa verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa geeft de bal voor. Ekhosuehi heeft problemen om de bal te vangen. Godwin rent richting de bal. Godwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axis Fc - Anyama FC 0:1

31e minuut.
Oghene is nu in balbezit. Apam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oghene raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Datoru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Axis Fc - Anyama FC 1:1

39e minuut.
Datoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam met een sublieme pass. Ekhosuehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekhosuehi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axis Fc 57%, Anyama FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Axis Fc - Anyama FC 1:1

59e minuut.
Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert passt de bal zonder na te denken. Datoru is nu in balbezit. Datoru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edusei met de inworp. Datoru speelt de bal door. Oparaku rent richting de bal. Oparaku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axis Fc 35%, Anyama FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Axis Fc - Anyama FC 1:1