Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moonlight Lords Rivers Rays
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ovie heeft problemen om de bal te vangen. Ovie verovert de bal door een tackle van achteren. Dombraye kan de bal niet met de borst controleren. Frimpong rent richting de bal. Frimpong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Lords - Rivers Rays 1:0

6e minuut.
Anumnu is nu in balbezit. Frimpong rent richting de bal. Anumnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong rent richting de bal. Frimpong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ekwueme bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekwueme geeft de bal voor. Ohaegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohaegbu speelt de bal door. Abana geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Oghene rent richting de bal. Ayeni rent richting de bal. Oghene rent richting de bal. Ayeni is nu in balbezit. Ayeni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Anumnu rent richting de bal. Ayorinde is nu in balbezit. Anumnu onderschept slim de pass. Frimpong rent richting de bal. Frimpong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ovie geeft een lange en hoge pass. Daar is Oghene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abana is nu in balbezit. Oghene onderschept slim de pass. Oghene draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Oghene is nu in balbezit. Abana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oghene is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayorinde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ayeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moonlight Lords - Rivers Rays 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moonlight Lords 44%, Rivers Rays 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moonlight Lords - Rivers Rays 1:1

54e minuut.
Inworp. Fatusi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oghene is nu in balbezit. Oghene schiet op doel. Oruma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Lords - Rivers Rays 1:2

73e minuut.
Ayeni rent richting de bal. Ayeni draait met de bal, schiet en ... Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moonlight Lords - Rivers Rays 1:3

77e minuut.
Emenalo passt de bal zonder na te denken. Oghene is nu in balbezit. Oghene maakt een afschuwelijke overtreding. Oghene krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Dombraye met een snelle inworp. Daar is Ovie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovie speelt de bal door. Anumnu rent richting de bal. Anumnu draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moonlight Lords 53%, Rivers Rays 47%.
Moonlight Lords - Rivers Rays 1:3