Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross-River Eagles Abia Rays
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Agoye rent richting de bal. Agoye geeft een hoge lob. Fatusi is nu in balbezit. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Oretan probeert naar een medespeler te passen. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Eagles - Abia Rays 0:1

25e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson onderschept slim de pass. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nwobodo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ijoh met een snelle inworp. Obafuso is nu in balbezit. Obafuso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cross-River Eagles - Abia Rays 1:1

36e minuut.
Iheanacho geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akinsehinde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojirika rent richting de bal. Ojirika geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Iyenemi is nu in balbezit. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Iyenemi draait met de bal, schiet en ... Agunbiade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Eagles - Abia Rays 2:1

39e minuut.
Klungelig pakt Oretan de bal. Enyiaku met een sublieme pass. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoronkwo haalt uit met een fantastische trap. Ofodile werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cross-River Eagles - Abia Rays 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Eagles 53%, Abia Rays 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cross-River Eagles - Abia Rays 2:2

55e minuut.
Iheanacho is nu in balbezit. Iheanacho geeft een hoge lob. Siasia probeert naar een medespeler te passen. Iyenemi controleert de bal met de borst. Iyenemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Oretan is nu in balbezit. Oretan passt de bal met de wreef. Obafuso rent richting de bal. Obafuso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oretan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oretan geeft een lange en hoge pass. Enyiaku kopt de bal weg. Okoronkwo rent richting de bal. Okoronkwo draait met de bal, schiet en ... Ofodile bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Enyiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyiaku passt de bal zonder na te denken. Babalade rent richting de bal. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Eagles 46%, Abia Rays 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cross-River Eagles - Abia Rays 2:2