Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oyo Bullets Jigawa Bullets
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo passt de bal in één keer door. Anyanwu is nu in balbezit. Anyanwu schiet op doel. Monye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Bullets - Jigawa Bullets 1:0

5e minuut.
Daar is Ledor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igweokolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledor. Ledor krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kelechi kan de bal niet met de borst controleren. Nworgu is nu in balbezit. Kelechi verovert de bal door een tackle van achteren. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ogbodo onderschept slim de pass. Ogbodo geeft een lange en hoge pass. Igweokolo kopt de bal weg. Anyanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Adeshina heeft problemen om de bal te vangen. Anyanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina onderschept slim de pass. Igweokolo rent richting de bal. Igweokolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Bullets - Jigawa Bullets 2:0

34e minuut.
Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo rent richting de bal. Igweokolo passt de bal in één keer door. Anyanwu is nu in balbezit. Anyanwu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Bullets - Jigawa Bullets 3:0

40e minuut.
Igweokolo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sodje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledor is nu in balbezit. Ledor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ekoku geeft de bal voor. Daar is Sodje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sodje geeft een lange en hoge pass. Semitoje rent richting de bal. Semitoje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Bullets 48%, Jigawa Bullets 52%.
Oyo Bullets - Jigawa Bullets 3:0

50e minuut.
Sodje is nu in balbezit. Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Anyanwu rent richting de bal. Anyanwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Bullets - Jigawa Bullets 4:0

52e minuut.
Ogbodo met de inworp. Utaka is nu in balbezit. Utaka draait met de bal, schiet en ... Anyanwu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi passt de bal met de wreef. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje schiet op doel. Igweonu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oyo Bullets - Jigawa Bullets 4:1

79e minuut.
Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Anyanwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anyanwu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bankole speelt de bal door. Olawaniyi is nu in balbezit. Igweokolo begaat een overtreding. Igweokolo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ogbodo geeft een hoge lob. Inworp. Ledor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oyo Bullets 45%, Jigawa Bullets 55%.
Oyo Bullets - Jigawa Bullets 4:1