Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuja Lads Kwara Stars
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong probeert naar een medespeler te passen. Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam schiet op doel. Okoye bokst de bal weg.

6e minuut.
Okoduwa rent richting de bal. Iyodo rent richting de bal. Okoduwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okoduwa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Okoye trapt de bal weg van het doel. Ekong kopt de bal weg. Ijaya rent richting de bal. Osagie onderschept slim de pass. Osagie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Iyodo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ikedia met een snelle inworp. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Obiorah met een harde bal richting middenveld. Ikedia rent richting de bal. Ikedia passt de bal met de wreef. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam haalt uit met een fantastische trap. Okoye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Udenkwor is nu in balbezit. Udenkwor geeft een lange en hoge pass. Ikedia kopt de bal weg. Ijaya heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Okoduwa speelt de bal door. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa begaat een overtreding. Anikputa krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ekong is nu in balbezit. Iloenyosi onderschept slim de pass. Iloenyosi passt de bal in één keer door. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Lads 48%, Kwara Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuja Lads - Kwara Stars 0:0

67e minuut.
Iyodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okon heeft problemen om de bal te vangen. Okon geeft een hoge lob. Okeke rent richting de bal. Okeke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekong met een sublieme pass. Ijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam verovert de bal door een tackle van achteren. Apam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Lads 48%, Kwara Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuja Lads - Kwara Stars 0:0