Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Beams Kano Tornadoes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


12e minuut.
Atuegbu is nu in balbezit. Sunday verovert de bal door een tackle van achteren. Sunday probeert naar een medespeler te passen. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ezenwa verovert de bal door een tackle van achteren. Olugbodi rent richting de bal. Nwanna is nu in balbezit. Olugbodi verovert de bal door een tackle van achteren. Olugbodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Okala passt de bal zonder na te denken. Bale is nu in balbezit. Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi onderschept slim de pass. Olugbodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Beams - Kano Tornadoes 1:0

41e minuut.
Ajaero kopt de bal weg. Klungelig pakt Ezenwa de bal. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ejide passt de bal in één keer door. Bale rent richting de bal. Nwanna is nu in balbezit. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Beams 44%, Kano Tornadoes 56%.
Glorious Beams - Kano Tornadoes 1:0

55e minuut.
Shakpoke met de inworp. Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbonavbare passt de bal in één keer door. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa geeft de bal voor. Omoyinmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Omoyinmi speelt de bal door. Ademola probeert naar een medespeler te passen. Abacha rent richting de bal. Olugbodi onderschept slim de pass. Olugbodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Onyedika speelt de bal door. Abacha is nu in balbezit. Abacha geeft een hoge lob. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo schiet op doel. Omoyinmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeigbo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glorious Beams - Kano Tornadoes 1:1

89e minuut.
Okoronkwo geeft de bal voor. Inworp. Onyedika met de inworp. Bale rent richting de bal. Bale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Beams 51%, Kano Tornadoes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glorious Beams - Kano Tornadoes 1:1