Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cross-River Cheetahs Bayelsa Rays
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kelechi met een sublieme pass. Elejiko kopt de bal weg. Okpara heeft problemen om de bal te vangen. Ejide rent richting de bal. Ejide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Cheetahs - Bayelsa Rays 1:0

16e minuut.
Okpara rent richting de bal. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide passt de bal met de wreef. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Elejiko is nu in balbezit. Ejide geeft een lange en hoge pass. Lawal probeert naar een medespeler te passen. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cross-River Cheetahs - Bayelsa Rays 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Adinachukwu de bal. Ejide verovert de bal door een tackle van achteren. Ejide passt de bal in één keer door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Garba rent richting de bal. Garba passt de bal zonder na te denken. Ejide speelt de bal door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Otegheri de bal. Otegheri met een sublieme pass. Omolade geeft een lange en hoge pass. Daar is Ekoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Elejiko is nu in balbezit. Dosu begaat een overtreding. Elejiko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elejiko met een snel genomen vrije trap. Daar is Osim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ejide heeft problemen om de bal te vangen. Okpara probeert naar een medespeler te passen. Garba probeert naar een medespeler te passen. Ejide is nu in balbezit. Ejide schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Okpara is nu in balbezit. Ogunsoto onderschept slim de pass. Ogunsoto speelt de bal door. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Cheetahs 49%, Bayelsa Rays 51%.
Cross-River Cheetahs - Bayelsa Rays 2:0

54e minuut.
Ovie geeft de bal voor. Klungelig pakt Lawal de bal. Ekoku maakt een afschuwelijke overtreding. Ekoku krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro geeft een hoge lob. Dosu is nu in balbezit. Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kelechi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okpara de bal. Garba bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu onderschept slim de pass. Adinachukwu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Okpara kopt de bal weg. Elejiko rent richting de bal. Elejiko speelt de bal door. Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cross-River Cheetahs 44%, Bayelsa Rays 56%.
Cross-River Cheetahs - Bayelsa Rays 2:0