Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Tornadoes Kwara Stars
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Agbonavbare bereikt de bal nog maar net als eerste. Iloenyosi rent richting de bal. Agbonavbare begaat een overtreding. Agbonavbare krijgt een gele kaart. Iloenyosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iyodo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okeke is nu in balbezit. Okeke schiet op doel. Emenalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nwanna is nu in balbezit. Iloenyosi onderschept slim de pass. Iloenyosi passt de bal zonder na te denken. Okeke is nu in balbezit. Okeke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Emenalo met een harde bal richting middenveld. Ezenwa probeert de bal met de borst te controleren. Bankole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bankole krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Iloenyosi rent richting de bal. Nwanna verovert de bal door een tackle van achteren. Nwanna passt de bal met de wreef. Agbonavbare rent richting de bal. Agbonavbare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Obiekwu passt de bal in één keer door. Sunday rent richting de bal. Sunday geeft een lange en hoge pass. Nwobodo rent richting de bal. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap. Okoye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Obiekwu geeft een hoge lob. Nwobodo rent richting de bal. Iyodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo onderschept slim de pass. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo onderschept slim de pass. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap. Okoye maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Tornadoes - Kwara Stars 1:0

36e minuut.
Udenkwor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunday verovert de bal door een tackle van achteren. Sunday passt de bal zonder na te denken. Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Tornadoes - Kwara Stars 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Tornadoes 50%, Kwara Stars 50%.
Kano Tornadoes - Kwara Stars 2:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Ajaero de bal onder controle te krijgen. Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okeke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ezenwa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa met een sublieme pass. Nwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa onderschept slim de pass. Ezenwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Iyodo met een sublieme pass. Ezenwa is nu in balbezit. Iyodo begaat een overtreding. Iyodo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke geeft een hoge lob. Anikputa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Tornadoes 48%, Kwara Stars 52%.
Kano Tornadoes - Kwara Stars 2:0