Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Bullets Raging Hunters
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Moneke geeft de bal voor. Klungelig pakt Ekoku de bal. Ekoku speelt de bal door. Anikputa is nu in balbezit. Anikputa schiet op doel. Monye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Adebola onderschept slim de pass. Adebola speelt de bal door. Odiah met een sublieme pass. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George schiet op doel. Monye bokst de bal weg.

16e minuut.
Odiah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sodje verovert de bal door een tackle van achteren. Sodje passt de bal in één keer door. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Adebola kopt de bal weg. Daar is Ukohu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Adebola met de inworp. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa geeft de bal voor. George rent richting de bal. George draait met de bal, schiet en ... Monye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Adebola geeft de bal voor. Sodje kopt de bal weg. Ledor met een sublieme pass. Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje draait met de bal, schiet en ... Osagie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - Raging Hunters 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 66%, Raging Hunters 34%.
Jigawa Bullets - Raging Hunters 1:0

67e minuut.
Anikputa speelt de bal door. George rent richting de bal. Moneke bereikt de bal nog maar net als eerste. George verovert de bal door een tackle van achteren. George draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Enyiaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafuso is nu in balbezit. Obafuso passt de bal met de wreef. Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Osagie met een harde bal richting middenveld. Olawaniyi kopt de bal weg. Enyiaku rent richting de bal. Kelechi onderschept slim de pass. Kelechi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 32%, Raging Hunters 68%.
Jigawa Bullets - Raging Hunters 1:0