Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abuja Lads zinopara FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Okoduwa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ikedia de bal. Ikedia speelt de bal door. Osagie rent richting de bal. Osagie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja Lads - zinopara FC 1:0

9e minuut.
Musa kopt de bal weg. Daar is Ekong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andre probeert naar een medespeler te passen. Yekini rent richting de bal. Yekini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Klungelig pakt Apam de bal. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie passt de bal zonder na te denken. Apam is nu in balbezit. Apam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Andre probeert naar een medespeler te passen. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika passt de bal zonder na te denken. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini schiet op doel. Obiorah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku geeft de bal voor. Igweokolo probeert naar een medespeler te passen. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Lads 52%, zinopara FC 48%.
Abuja Lads - zinopara FC 1:0

56e minuut.
Ukohu rent richting de bal. Ukohu geeft een hoge lob. Daar is Obiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doda rent richting de bal. Doda geeft een hoge lob. Nwankwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Doda kan de bal niet met de borst controleren. Doda passt de bal zonder na te denken. Apam rent richting de bal. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie haalt uit met een fantastische trap. Nwankwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Osagie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andre is nu in balbezit. Andre passt de bal in één keer door. Yekini heeft problemen om de bal te vangen. Yekini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia verovert de bal door een tackle van achteren. Ikedia speelt de bal door. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Ikedia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osagie probeert naar een medespeler te passen. Apam heeft problemen om de bal te vangen. Apam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Nwankwo trapt de bal weg. Ukohu kopt de bal weg. Klungelig pakt Obafemi de bal. Osagie rent richting de bal. Osagie geeft de bal voor. Nwankwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apam bereikt de bal nog maar net als eerste. Apam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuja Lads - zinopara FC 2:0

80e minuut.
Obiku rent richting de bal. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie passt de bal met de wreef. Apam is nu in balbezit. Apam schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuja Lads 38%, zinopara FC 62%.
Abuja Lads - zinopara FC 2:0