Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Bullets Rivers Fighters
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mbong met een sublieme pass. Ezeji geeft de bal voor. Sodje probeert de bal aan de voet te houden. Ajide is nu in balbezit. Ajide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ugochukwu rent richting de bal. Babalade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sodje verovert de bal door een tackle van achteren. Semitoje is nu in balbezit. Semitoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - Rivers Fighters 1:0

21e minuut.
Semitoje heeft problemen om de bal te vangen. Babalade is nu in balbezit. Kelechi verovert de bal door een tackle van achteren. Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Ugochukwu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledor met de inworp. Kelechi rent richting de bal. Kelechi geeft een hoge lob. Ekong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Semitoje rent richting de bal. Semitoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - Rivers Fighters 2:0

23e minuut.
Ijoh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekoku met de inworp. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - Rivers Fighters 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 58%, Rivers Fighters 42%.
Jigawa Bullets - Rivers Fighters 3:0

49e minuut.
Ezeji rent richting de bal. Ezeji geeft een hoge lob. Moneke probeert de bal aan de voet te houden. Omagufi is nu in balbezit. Omagufi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ledor controleert de bal met de borst. Ledor geeft een lange en hoge pass. Obafuso kopt de bal weg. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Bullets - Rivers Fighters 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Bullets 40%, Rivers Fighters 60%.
Jigawa Bullets - Rivers Fighters 4:0