Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dieudonne Bury
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olomuyina met een sublieme pass. Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akanji rent richting de bal. Akanji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dieudonne - Bury 1:0

16e minuut.
Chibueze passt de bal zonder na te denken. Inuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiedozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiedozie haalt uit met een fantastische trap. Agboola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ohenhen rent richting de bal. Olomuyina onderschept slim de pass. Olomuyina probeert naar een medespeler te passen. Anonam is nu in balbezit. Anonam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ohenhen rent richting de bal. Ohenhen passt de bal zonder na te denken. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu geeft een hoge lob. Inuwa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieudonne 53%, Bury 47%.
dieudonne - Bury 1:0

47e minuut.
Enyiaku passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ojirika de bal. Ojirika probeert naar een medespeler te passen. Anonam rent richting de bal. Anonam draait met de bal, schiet en ... Ugali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ugochukwu controleert de bal met de borst. Fatusi is nu in balbezit. Fatusi passt de bal met de wreef. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Ugali trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Inuwa de bal. Inuwa geeft de bal voor. Chiedozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

70e minuut.
Obiekwu is nu in balbezit. Chiedozie verovert de bal door een tackle van achteren. Chiedozie passt de bal zonder na te denken. Akanji is nu in balbezit. Akanji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chibueze rent richting de bal. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku passt de bal in één keer door. Anonam is nu in balbezit. Anonam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieudonne 59%, Bury 41%.
dieudonne - Bury 1:0