Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taraba Explosives Lagos Rovers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin rent richting de bal. Omoefe rent richting de bal. Omoefe draait met de bal, schiet en ... Abacha probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Okorie met een sublieme pass. Okpara kopt de bal weg. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia onderschept slim de pass. Ikedia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Atuegbu met de inworp. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu met een sublieme pass. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Edusei met een snelle inworp. Okpara rent richting de bal. Okpara haalt uit met een fantastische trap. Ikedia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Explosives - Lagos Rovers 1:0

18e minuut.
Baba geeft de bal voor. Godwin kopt de bal weg. Onyedika rent richting de bal. Onyedika haalt uit met een fantastische trap. Okorie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taraba Explosives - Lagos Rovers 1:1

21e minuut.
Onyedika met een sublieme pass. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha geeft een hoge lob. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Melkam verovert de bal door een tackle van achteren. Melkam geeft de bal voor. Anyanwu is nu in balbezit. Ikedia onderschept slim de pass. Ikedia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nwanu rent richting de bal. Edusei onderschept slim de pass. Edusei met een sublieme pass. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Explosives 38%, Lagos Rovers 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taraba Explosives - Lagos Rovers 1:1

47e minuut.
Nwanu kopt de bal weg. Daar is Ikedia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia haalt uit met een fantastische trap. Igwe bokst de bal weg. Anyanwu heeft problemen om de bal te vangen. Ikedia rent richting de bal. Ikedia haalt uit met een fantastische trap. Igwe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Explosives - Lagos Rovers 2:1

57e minuut.
Odegbami rent richting de bal. Anyanwu rent richting de bal. Anyanwu passt de bal in één keer door. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Baba geeft de bal voor. Inworp. Nwachukwu met een snelle inworp. Okpara rent richting de bal. Okpara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Explosives - Lagos Rovers 3:1

68e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Anyanwu geeft een hoge lob. Melkam kopt de bal weg. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Atuegbu kopt de bal weg. Daar is Godwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abacha rent richting de bal. Godwin rent richting de bal. Godwin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Okorie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taraba Explosives - Lagos Rovers 3:2

86e minuut.
Anyanwu is nu in balbezit. Okpara onderschept slim de pass. Adamu begaat een overtreding. Okpara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taraba Explosives 42%, Lagos Rovers 58%.
Taraba Explosives - Lagos Rovers 3:2