Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dieudonne Crazy Olympia
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide probeert naar een medespeler te passen. Umar rent richting de bal. Umar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ebiede met een sublieme pass. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku met een sublieme pass. Nwoke rent richting de bal. Nwoke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ajide is nu in balbezit. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ilodigwe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dieudonne - Crazy Olympia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieudonne 66%, Crazy Olympia 34%.
dieudonne - Crazy Olympia 0:1

78e minuut.
Ajide passt de bal zonder na te denken. Ekoku speelt de bal door. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke haalt uit met een fantastische trap. Ugali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dieudonne - Crazy Olympia 0:2

80e minuut.
Siasia is nu in balbezit. Siasia passt de bal in één keer door. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwoke haalt uit met een fantastische trap. Ugali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dieudonne - Crazy Olympia 0:3

82e minuut.
Ugochukwu speelt de bal door. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu geeft een hoge lob. Chiedozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiedozie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Siasia rent richting de bal. Siasia geeft een hoge lob. Christopher rent richting de bal. Chiedozie is nu in balbezit. Chiedozie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dieudonne - Crazy Olympia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dieudonne 35%, Crazy Olympia 65%.
dieudonne - Crazy Olympia 1:3