Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jigawa Links Sokoto Knights
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Klungelig pakt Akabuogu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obiorah zal de hoekschop nemen. Osagie is nu in balbezit. Osagie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Links - Sokoto Knights 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Anyamkegh de bal. Anyamkegh geeft een hoge lob. Akinsehinde is nu in balbezit. Etafia verovert de bal door een tackle van achteren. Etafia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Okoronkwo geeft een hoge lob. Ifejiagwa rent richting de bal. Ifejiagwa speelt de bal door. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lawal is nu in balbezit. Etafia onderschept slim de pass. Etafia probeert naar een medespeler te passen. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Links - Sokoto Knights 2:0

33e minuut.
Etafia geeft een lange en hoge pass. Daar is Akinsehinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jigawa Links - Sokoto Knights 3:0

37e minuut.
Okereke met een sublieme pass. Ogunsoto speelt de bal door. Fatusi speelt de bal door. Ikpeba rent richting de bal. Ikpeba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Links 39%, Sokoto Knights 61%.
Jigawa Links - Sokoto Knights 3:0

49e minuut.
Osagie heeft problemen om de bal te vangen. Ikpeba rent richting de bal. Etafia rent richting de bal. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Etafia is nu in balbezit. Etafia speelt de bal door. Akabuogu met een sublieme pass. Obiorah rent richting de bal. Obiorah geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jigawa Links 39%, Sokoto Knights 61%.
Jigawa Links - Sokoto Knights 3:0