Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivers Lads Fiery Princes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Inworp. Aminu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre geeft een lange en hoge pass. Oruma kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Andre passt de bal zonder na te denken. Obiorah heeft problemen om de bal te vangen. Nwosa is nu in balbezit. Nwosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Lads - Fiery Princes 1:0

18e minuut.
Ogunsoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola is nu in balbezit. Ogunsoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rivers Lads - Fiery Princes 1:1

18e minuut.
Nwosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Oruma is nu in balbezit. Oruma passt de bal in één keer door. Baruwa rent richting de bal. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku draait met de bal, schiet en ... Aminu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Lads - Fiery Princes 1:2

22e minuut.
Baruwa rent richting de bal. Ogunsoto onderschept slim de pass. Daar is Ogunsoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogunsoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Lads - Fiery Princes 1:3

26e minuut.
Igwe probeert de bal aan de voet te houden. Igwe geeft een lange en hoge pass. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umar geeft een hoge lob. Baruwa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto rent richting de bal. Garba rent richting de bal. Ogunsoto onderschept slim de pass. Ogunsoto draait met de bal, schiet en ... Aminu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Oruma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bankole komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ogunsoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto geeft de bal voor. Okeke geeft de bal voor. Odiah is nu in balbezit. Odiah geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Okeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre onderschept slim de pass. Andre probeert naar een medespeler te passen. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Lads 51%, Fiery Princes 49%.
Rivers Lads - Fiery Princes 1:3

57e minuut.
Igwe geeft de bal voor. Okeke probeert de bal aan de voet te houden. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Shola geeft de bal voor. Obiorah kopt de bal weg. Umar heeft problemen om de bal te vangen. Nwosa is nu in balbezit. Nwosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Andre de bal. Baruwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruwa probeert naar een medespeler te passen. Nwosa is nu in balbezit. Nwosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Andre rent richting de bal. Andre passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bankole de bal onder controle te krijgen. Nwosa is nu in balbezit. Nwosa schiet op doel. Salami bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Baruwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okeke is nu in balbezit. Met opzet legt Andre zijn tegenspeler op de grond. Andre krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Lads 50%, Fiery Princes 50%.
Rivers Lads - Fiery Princes 1:3