Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Kings Plateau Lions
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ezoba is nu in balbezit. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezoba. Ezoba krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalu met een sublieme pass. Ude rent richting de bal. Onyedika onderschept slim de pass. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ude met een sublieme pass. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi passt de bal zonder na te denken. Onyedika rent richting de bal. Onyedika haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Ugali verovert de bal door een tackle van achteren. Ugali speelt de bal door. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo schiet op doel. Enyinnaya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Kings - Plateau Lions 1:0

35e minuut.
Enyinnaya trapt de bal weg van het doel. Shorunmu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kalu de bal onder controle te krijgen. Ugali rent richting de bal. Ugali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Iyodo is nu in balbezit. Iyodo geeft de bal voor. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Kings - Plateau Lions 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Kings 57%, Plateau Lions 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Kings - Plateau Lions 1:1

50e minuut.
Okunowo passt de bal met de wreef. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu geeft de bal voor. Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kalu speelt de bal door. Onyedika rent richting de bal. Nwosa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nwosa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Kalu passt de bal met de wreef. Ugali rent richting de bal. Ugali passt de bal in één keer door. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo draait met de bal, schiet en ... Enyinnaya bokst de bal weg.

70e minuut.
Ude met een snelle inworp. Chiedozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iyodo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ogunbiyi onderschept slim de pass. Ezoba rent richting de bal. Onyedika bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka rent richting de bal. Utaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ude rent richting de bal. Kalu rent richting de bal. Kalu passt de bal zonder na te denken. Ugali rent richting de bal. Ugali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kalu met een sublieme pass. Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugali passt de bal in één keer door. Okunowo rent richting de bal. Okunowo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Kings - Plateau Lions 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Kings 44%, Plateau Lions 56%.
Super Kings - Plateau Lions 2:1