Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rivers Lads Jigawa Links
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Aminu probeert de bal met de borst te controleren. Aminu geeft een lange en hoge pass. Okereke verovert de bal door een tackle van achteren. Igwe rent richting de bal. Igwe schiet op doel. Offor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu onderschept slim de pass. Aminu met een sublieme pass. Nwosa rent richting de bal. Nwosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Andre rent richting de bal. Andre passt de bal met de wreef. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Lads - Jigawa Links 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Lads 52%, Jigawa Links 48%.
Rivers Lads - Jigawa Links 1:0

49e minuut.
Michael passt de bal in één keer door. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia passt de bal met de wreef. Osagie rent richting de bal. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Datoru geeft een hoge lob. Inworp. Obiorah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Etafia is nu in balbezit. Etafia geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rivers Lads - Jigawa Links 1:1

65e minuut.
Baruwa rent richting de bal. Etafia verovert de bal door een tackle van achteren. Etafia speelt de bal door. Osagie rent richting de bal. Osagie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Lads - Jigawa Links 1:2

72e minuut.
Shola is nu in balbezit. Michael geeft de bal voor. Akanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie is nu in balbezit. Osagie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ogunsoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunsoto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baruwa de bal. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rivers Lads - Jigawa Links 1:3

88e minuut.
Agunbiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Agunbiade geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Baruwa de bal onder controle te krijgen. Osagie bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie schiet op doel. Aminu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rivers Lads 64%, Jigawa Links 36%.
Rivers Lads - Jigawa Links 1:3