Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwara Boys Lagos Olympia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Akinbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Casmir is nu in balbezit. Akinbiyi begaat een overtreding. Akinbiyi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Oretan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ikeagu met een snelle inworp. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju geeft een hoge lob. Paal!

26e minuut.
Obiorah probeert naar een medespeler te passen. Bobolayefa geeft een lange en hoge pass. Teberen is nu in balbezit. Ehiorobo onderschept slim de pass. Ehiorobo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ovie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehiorobo rent richting de bal. Ehiorobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Akinbiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju passt de bal in één keer door. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Oretan is nu in balbezit. Oretan passt de bal zonder na te denken. Daar is Casmir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casmir draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Idahor de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Olofinjana heeft problemen om de bal te vangen. Olofinjana geeft de bal voor. Oretan probeert de bal met de borst te controleren. Casmir rent richting de bal. Casmir haalt uit met een fantastische trap. Obisesan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Idahor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okoh met een snelle inworp. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Obiorah is nu in balbezit. Ndah onderschept slim de pass. Ndah geeft een lange en hoge pass. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Boys 54%, Lagos Olympia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwara Boys - Lagos Olympia 0:0

48e minuut.
West rent richting de bal. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju probeert naar een medespeler te passen. Ehiorobo rent richting de bal. Ehiorobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akinbiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casmir is nu in balbezit. Casmir draait met de bal, schiet en ... Obisesan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Casmir onderschept slim de pass. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casmir onderschept slim de pass. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Agbonavbare is nu in balbezit. Asechemie rent richting de bal. Asechemie geeft de bal voor. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana met een sublieme pass. Obisesan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Boys 54%, Lagos Olympia 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwara Boys - Lagos Olympia 0:0