Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Kings Kwara Bullets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Nwachukwu de bal. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo passt de bal in één keer door. Okorie is nu in balbezit. Okorie geeft een lange en hoge pass. Obiorah bokst de bal weg.

4e minuut.
Obisesan speelt de bal door. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap. Chibueze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiedozie kopt de bal weg. Omoefe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale onderschept slim de pass. Bale met een sublieme pass. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Okorie geeft een hoge lob. Zeigbo rent richting de bal. Zeigbo speelt de bal door. Brown rent richting de bal. Brown schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ude rent richting de bal. Obisesan verovert de bal door een tackle van achteren. Obisesan passt de bal in één keer door. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zeigbo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shorunmu met een snelle inworp. Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Obiorah trapt de bal weg van het doel. Bale kopt de bal weg. Klungelig pakt Enakarhire de bal. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo haalt uit met een fantastische trap. Obiorah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Zeigbo geeft de bal voor. Okunowo rent richting de bal. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugali is nu in balbezit. Ugali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ezoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan onderschept slim de pass. Obisesan passt de bal in één keer door. Brown rent richting de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ohenhen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bale rent richting de bal. Bale geeft de bal voor. Brown rent richting de bal. Brown haalt uit met een fantastische trap. Omoefe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Kings 50%, Kwara Bullets 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Kings - Kwara Bullets 0:0

47e minuut.
Okunowo rent richting de bal. Okunowo geeft de bal voor. Daar is Zeigbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugali is nu in balbezit. Ugali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Kings - Kwara Bullets 1:0

52e minuut.
Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha is nu in balbezit. Okunowo verovert de bal door een tackle van achteren. Okunowo haalt uit met een fantastische trap. Zeigbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shorunmu zal de hoekschop nemen. Daar is Iroha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo haalt uit met een fantastische trap. Obiorah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Kings - Kwara Bullets 2:0

53e minuut.
Obisesan passt de bal zonder na te denken. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha met een sublieme pass. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ezoba rent richting de bal. Brown onderschept slim de pass. Ude bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown onderschept slim de pass. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeigbo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iroha de bal. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Obisesan kopt de bal weg. Klungelig pakt Brown de bal. Ihebulu rent richting de bal. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown draait met de bal, schiet en ... Omoefe bokst de bal weg.

85e minuut.
Ugali onderschept slim de pass. Ugali passt de bal met de wreef. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo schiet op doel. Obiorah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Kings - Kwara Bullets 3:0

88e minuut.
Ihebulu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Kings 56%, Kwara Bullets 44%.
Super Kings - Kwara Bullets 3:0