Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoking Fighters BIG EAGLE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ajide geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obodo met de inworp. Obianika bereikt de bal nog maar net als eerste. Obianika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Olofinjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa met een sublieme pass. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Thompson probeert de bal aan de voet te houden. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana speelt de bal door. Okpara rent richting de bal. Okpara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Adinachukwu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makinwa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olofinjana. Olofinjana krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana speelt de bal door. Omotayo geeft een lange en hoge pass. Olofinjana geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Olofinjana rent richting de bal. Edusei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olofinjana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Edusei geeft de bal voor. Olofinjana neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Fighters - BIG EAGLE 0:1

25e minuut.
Udebuluzor is nu in balbezit. Udebuluzor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ola de bal onder controle te krijgen. Choji probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Fighters - BIG EAGLE 0:2

31e minuut.
Ohaegbu met een sublieme pass. Utaka rent richting de bal. Ukohu onderschept slim de pass. Ukohu schiet op doel. Adepoju werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana speelt de bal door. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Fighters 68%, BIG EAGLE 32%.
Smoking Fighters - BIG EAGLE 0:2

48e minuut.
Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa geeft een lange en hoge pass. Ukohu is nu in balbezit. Obianika is nu in balbezit. Obianika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Fighters - BIG EAGLE 1:2

67e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu onderschept slim de pass. Obianika is nu in balbezit. Obianika draait met de bal, schiet en ... Ajide probeert de bal aan de voet te houden. Adepoju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smoking Fighters - BIG EAGLE 2:2

70e minuut.
Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Adinachukwu probeert naar een medespeler te passen. Ukohu rent richting de bal. Ukohu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoking Fighters - BIG EAGLE 3:2

78e minuut.
Ola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Edusei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olofinjana. Edusei roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Edusei kan niet meer verder spelen. Nwosu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Olofinjana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omotayo probeert naar een medespeler te passen. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoking Fighters 57%, BIG EAGLE 43%.
Smoking Fighters - BIG EAGLE 3:2