Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwara Bullets Plateau Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Ikedia kopt de bal weg. Ohenhen rent richting de bal. Godwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ohenhen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ohenhen kan niet meer verder spelen. Agbo komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Kalu met een sublieme pass. Ikedia probeert naar een medespeler te passen. Onyedika is nu in balbezit. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Emedosi probeert de bal met de borst te controleren. Bale rent richting de bal. Ikedia rent richting de bal. Bale onderschept slim de pass. Bale geeft de bal voor. Paal!

24e minuut.
Ikedia passt de bal zonder na te denken. Agbo speelt de bal door. Onyedika is nu in balbezit. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka schiet op doel. Obiorah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Obiorah niet meer kan verder spelen. Ikebuahu komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bale met de inworp. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan passt de bal met de wreef. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Bullets - Plateau Lions 1:0

39e minuut.
Onyedika rent richting de bal. Onyedika passt de bal zonder na te denken. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika onderschept slim de pass. Onyedika draait met de bal, schiet en ... Ikebuahu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kwara Bullets - Plateau Lions 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Bullets 56%, Plateau Lions 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwara Bullets - Plateau Lions 1:1

48e minuut.
Utaka rent richting de bal. Zeigbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika rent richting de bal. Onyedika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika probeert naar een medespeler te passen. Utaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwara Bullets - Plateau Lions 1:2

69e minuut.
Zeigbo probeert naar een medespeler te passen. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan passt de bal met de wreef. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Abbey probeert de bal aan de voet te houden. Bale rent richting de bal. Emedosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emedosi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwara Bullets 43%, Plateau Lions 57%.
Kwara Bullets - Plateau Lions 1:2